Mijn eigen baas zijn, is kinderspel: word onthaalouder

Mijn eigen baas zijn, is kinderspel. Zo is dat bij onze onthaalouders, omdat wij ze graag in de watten leggen! Wij zoeken nieuwe collega's en lanceren een campagne met 5 verschillende postkaarten waarop onze onthaalouders en opvangkindjes schitteren.

Onthaalouder zijn is immers een prachtig beroep. Iedereen kan het worden! Je krijgt de kans om kinderen te zien groeien en om mee vorm te geven aan hun ontwikkeling. En daarin sta je nooit alleen, want Zorg Leuven legt je in de watten.

Als je je aansluit bij onze dienst voor onthaalouders kan je volop gebruikmaken van de vele voordelen: onze steun, begeleiding, vorming en coaching en we nemen zelf een groot stuk van je administratie voor onze rekening.

Vierentwintig uur per dag, 7 dagen op 7 zijn we voor jou beschikbaar in geval van nood. We informeren je over de regels, helpen je ze toe te passen en we coachen je bij de omgang met kinderen en ouders. Bovendien komen de kinderen automatisch bij jou terecht via ons centraal loket. Zo wordt onthaalouder zijn kinderspel.

Lijkt het je wel wat om kinderen al spelend te laten leren in je eigen thuisomgeving? Wil je de stap zetten naar kinderopvang bij jou thuis, waarbij je zelf je eigen baas bent, maar toch kan rekenen op onze steun en begeleiding?