Publicaties

Thuis-aan-huis juni 2018

Met deze nieuwsbrief, die 3 keer per jaar verschijnt, willen we het reilen en zeilen bij thuiszorg van Zorg Leuven delen met onze cliënten. Naast de laatste nieuwtjes kan je in Thuis-aan-huis een hoop praktische informatie en een gedetailleerd overzicht van verschillende diensten en activiteiten vinden die Zorg Leuven organiseert.

Folder teledienst oppas ziek kind

Is je kind ziek en kan het dus niet naar school of naar de opvang? De kinderbegeleiders van onze teledienst bieden je een oplossing en komen thuis op je zieke kind passen.

LDC nieuws april - mei - juni 2018

Werp een blik op het aanbod en het laatste nieuws van onze lokale dienstencentra. Je vindt er een overzicht van alle activiteiten van april tot en met juni 2018.

Flyer Casa Cura - Bij de bomma op kot

Wil je graag een rustig kot huren tegen een lage prijs én tegelijkertijd iets terugdoen voor je oudere of hulpbehoevende medemens? Ga op kot bij een 'kotmadam' of 'kotheer' die je hulp en gezelschap goed kan gebruiken. De voorwaarden en meer informatie lees je in deze flyer.

Flyer Casa Cura - Student in huis

Kan je wel wat hulp en gezelschap gebruiken en heb je nog een lege kamer in huis? Laat een student bij jou op kot komen met Casa Cura. De voorwaarden en meer informatie lees je op deze flyer.

Thuis-aan-huis januari 2018

Voor thuiszorg gaat het jaar alvast bijzonder van start met de eerste editie van Thuis-aan-huis. In deze nieuwsbrief, die alle cliënten van thuiszorg drie keer per jaar in hun bus mogen verwachten, willen we het reilen en zeilen van de thuiszorg van Zorg Leuven met hen delen. Naast de laatste nieuwtjes van het thuiszorgfront kan je in Thuis-aan-huis een hoop praktische informatie en een gedetailleerd overzicht van verschillende diensten en activiteiten vinden die Zorg Leuven organiseert.

LDC-nieuws Edouard Remy speciale editie september 2017

Naar aanleiding van de opening van LDC Edouard Remy bracht het gloednieuwe lokaal dienstencentrum een speciale editie van het LDC-nieuws uit met daarin een overzicht van zijn allereerste activiteiten.

Folder kraamzorg

Onze professioneel opgeleide kraamverzorgenden komen aan huis om zowel jou als je gezin te helpen na de bevalling.

Folder Zorg Leuven

Samen maken we meer mogelijk op vlak van ouderenzorg, thuiszorg en kinderopvang. In deze folder lees je welke diensten we precies aanbieden om jou de beste zorg te geven.