Andere informatie nodig?

VRIJWILLIGER CHAUFFEUR TER VLIERBEKE

Ter Vlierbeke ligt naast het Heuvelhof park in Kessel-Lo en biedt plaats voor 90 bewoners. Er zijn ook 25 assistentiewoningen voor ouderen die nog zelfstandig kunnen wonen. Behalve hoogstaande zorg wil Ter Vlierbeke ook een gezellige thuis aanbieden, onder meer dankzij een uitgebreid aanbod aan activiteiten. In het lokaal dienstencentrum kan je terecht voor een waaier aan ontspanning, cursussen, workshops, infosessies en dienstverlening.

Waarom werken we met vrijwilligers?

Vrijwilligers zijn een grote meerwaarde bij Zorg Leuven. Ze zorgen voor die extraatjes die voor onze bewoners veel verschil maken. Vrijwilligers maken tijd voor onze bewoners, geven hen aandacht en helpen hen op weg. We werken graag samen met vrijwilligers, omdat ze van nature sociaal en gemotiveerd zijn.

Wat doe je als vrijwilliger chauffeur?

Je haalt mensen thuis op, brengt ze naar het lokaal dienstencentrum voor een activiteit en brengt hen nadien terug naar huis.

De bewoners van het woonzorgcentrum gaan maandelijks winkelen of op uitstap. Als vrijwilliger begeleid je de ouderen van en naar de bus, helpt ze met het op- en afstappen en brengt ze veilig naar hun bestemming.

Maak deel uit van onze vrijwilligersploeg!

Je komt terecht in een organisatie waar vrijwilligerswerk leeft en goed ondersteund wordt. Elk jaar maken we werk van een leuke sfeer met een etentje en een receptie voor alle vrijwilligers. We bieden ook vormingen aan, bijvoorbeeld over dementie of het hanteren van een rolstoel. Elke vrijwilliger heeft zowat z’n taak in onze ploeg. We weten namelijk dat vrijwilligerswerk best vertrekt vanuit je eigen interesse.

Heb je interesse?

Heel fijn! Kom gerust eens langs bij woonzorgcentrum Ter Vlierbeke, Rustoordlaan 3 in Kessel-Lo. Bel 016 55 55 11 of mail naar tervlierbeke@zorgleuven.be.