Andere informatie nodig?

Vrijwilliger consultatiebegeleiding woonzorgcentrum Booghuys

Woonzorgcentrum Booghuys ligt in het centrum van Leuven en biedt plaats aan 70 bewoners. Om onze bewoners een aangename, boeiende en huiselijke leefomgeving te bieden, organiseren we diverse activiteiten. Op onze afdelingen werken personeel en vrijwilligers samen om onze bewoners een leuke dag te bezorgen.

Waarom werken we met vrijwilligers?

Vrijwilligers zijn een grote meerwaarde bij Zorg Leuven. Ze zorgen voor die extraatjes die voor onze bewoners veel verschil maken. Vrijwilligers maken tijd voor onze bewoners, geven hen aandacht en helpen hen op weg. We werken graag samen met vrijwilligers, omdat ze van nature sociaal en gemotiveerd zijn.

Wat doe je als vrijwilliger consultatiebegeleiding?

Je begeleidt onze bewoners van en naar hun consultaties naar het ziekenhuis, de dokterspraktijk, de tandarts,... Je haalt de bewoner op aan de afdeling, je gaat mee met de taxi of ambulance, je neem documenten mee en bezorgt ze bij de afspraak. Eén van onze medewerkers bezorgt je alle nodige informatie en documentatie.

Maak deel uit van onze vrijwilligersploeg!

Je komt terecht in een organisatie waar vrijwilligerswerk leeft en goed ondersteund wordt. Elk jaar maken we werk van een leuke sfeer met een etentje en een receptie voor alle vrijwilligers. We bieden ook vormingen aan, bijvoorbeeld over dementie of het hanteren van een rolstoel. Elke vrijwilliger heeft zowat z’n taak in onze ploeg. We weten namelijk dat vrijwilligerswerk best vertrekt vanuit je eigen interesse.

Heb je interesse?

Heel fijn! Kom gerust eens langs bij woonzorgcentrum Booghuys, Andreas Vesaliusstraat 10 bus 0101 in Leuven.