Andere informatie nodig?

Vrijwilliger consultatiebegeleiding woonzorgcentrum Ter Putkapelle

Woonzorgcentrum Ter Putkapelle ligt in het hart van Wilsele en biedt plaats aan 90 bewoners. Om onze bewoners een aangename, boeiende en huiselijke leefomgeving te bieden, organiseren we diverse activiteiten. Op onze afdelingen werken personeel en vrijwilligers samen om onze bewoners een leuke dag te bezorgen.

Waarom werken we met vrijwilligers?

Vrijwilligers zijn een grote meerwaarde bij Zorg Leuven. Ze zorgen voor die extraatjes die voor onze bewoners veel verschil maken. Vrijwilligers maken tijd voor onze bewoners, geven hen aandacht en helpen hen op weg. We werken graag samen met vrijwilligers, omdat ze van nature sociaal en gemotiveerd zijn.

Wat doe je als vrijwilliger consultatiebegeleiding?

Je begeleidt onze bewoners van en naar hun consultaties naar het ziekenhuis, de dokterspraktijk, de tandarts,... Het vervoer regelen wij bij het woonzorgcentrum.

Maak deel uit van onze vrijwilligersploeg!

Je komt terecht in een organisatie waar vrijwilligerswerk leeft en goed ondersteund wordt. Elk jaar maken we werk van een leuke sfeer met een etentje en een receptie voor alle vrijwilligers. We bieden ook vormingen aan, bijvoorbeeld over dementie of het hanteren van een rolstoel. Elke vrijwilliger heeft zowat z’n taak in onze ploeg. We weten namelijk dat vrijwilligerswerk best vertrekt vanuit je eigen interesse.

Heb je interesse?

Heel fijn! Kom gerust eens langs aan het onthaal van Ter Putkapelle, Bosstraat 13 in Wilsele of mail naar terputkapelle@zorgleuven.be .