Andere informatie nodig?

Vrijwilliger restaurant of cafetaria woonzorgcentrum Edouard Remy

Woonzorgcentrum Edouard Remy ligt in het centrum van Leuven en biedt plaats aan 182 bewoners. Om onze bewoners een aangename, boeiende en huiselijke leefomgeving te bieden, organiseren we diverse activiteiten. Op onze afdelingen werken personeel en vrijwilligers samen om onze bewoners een leuke dag te bezorgen.

Waarom werken we met vrijwilligers?

Vrijwilligers zijn een grote meerwaarde bij Zorg Leuven. Ze zorgen voor die extraatjes die voor onze bewoners veel verschil maken. Vrijwilligers maken tijd voor onze bewoners, geven hen aandacht en helpen hen op weg. We werken graag samen met vrijwilligers, omdat ze van nature sociaal en gemotiveerd zijn.

Wat doe je als vrijwilliger restaurant of cafetaria?

Dankzij onze vrijwilligers kunnen (buurt-)bewoners en hun familie dagelijks terecht in restaurant de Lam-pet of cafetaria de Pintelier.

We zoeken mensen die in een beurtrol één of enkele vaste dagen per week kunnen inspringen, telkens voor een paar uurtjes. Restaurant de Lampet is open van 12-14u, Cafetaria de Pintelier van 13u30 - 16u30. Op die momenten kunnen onze bewoners er terecht voor hun dagelijkse knabbel en babbel met de andere bewoners, hun familie en de vrijwilligers. Net daarom zijn onze vrijwilligers zo belangrijk voor de sociale contacten van onze bewoners.

Maak deel uit van onze vrijwilligersploeg!

Je komt terecht in een organisatie waar vrijwilligerswerk leeft en goed ondersteund wordt. Elk jaar maken we werk van een leuke sfeer met een etentje en een receptie voor alle vrijwilligers. We bieden ook vormingen aan, bijvoorbeeld over dementie of het hanteren van een rolstoel. Elke vrijwilliger heeft zowat z’n taak in onze ploeg. We weten namelijk dat vrijwilligerswerk best vertrekt vanuit je eigen interesse. Heb je eerder zin om te helpen in ons restaurant en cafetaria, of help je graag bij uitstappen? Laat het ons weten!

Heb je interesse?

Heel fijn! Kom gerust eens langs bij woonzorgcentrum Edouard Remy, Andreas Vesaliusstraat 10/1 in Leuven, bel 016 24 84 20 of mail naar edouardremy@zorgleuven.be. We zoeken samen naar een leuke vrijwilligersuitdaging voor jou.