Andere informatie nodig?

Vrijwilliger uitstappen woonzorgcentrum Edouard Remy

Woonzorgcentrum Edouard Remy ligt in het centrum van Leuven en biedt plaats aan 182 bewoners. Om onze bewoners een aangename, boeiende en huiselijke leefomgeving te bieden, organiseren we diverse activiteiten. Op onze afdelingen werken personeel en vrijwilligers samen om onze bewoners een leuke dag te bezorgen.

Waarom werken we met vrijwilligers?

Vrijwilligers zijn een grote meerwaarde bij Zorg Leuven. Ze zorgen voor die extraatjes die voor onze bewoners veel verschil maken. Vrijwilligers maken tijd voor onze bewoners, geven hen aandacht en helpen hen op weg. We werken graag samen met vrijwilligers, omdat ze van nature sociaal en gemotiveerd zijn.

Wat doe je als vrijwilliger uitstappen?

We bieden onze bewoners graag de kans om uit te kijken naar verschillende uitstappen. Om zoveel mogelijk mensen mee te nemen, hebben we ook veel vrijwilligers nodig die hen helpen met de rolstoel. Ben je graag actief, kan je overweg met een rolstoel en hou je er van om samen op uitstap te gaan?

Je staat er niet alleen voor bij een uitstap. Je krijgt tips en uitleg van de animatieploeg: hoe je best met de rolstoel door de stad gaat en andere zaken waar je op moet letten bij een uitstap. We zoeken actieve vrijwilligers die overweg kunnen met een rolstoel. We zoeken mensen met de nodige aandacht voor zowel de bewoner en de rolstoel als wat overzicht hebben voor de groep.

Maak deel uit van onze vrijwilligersploeg!

Je komt terecht in een organisatie waar vrijwilligerswerk leeft en goed ondersteund wordt. Elk jaar maken we werk van een leuke sfeer met een etentje en een receptie voor alle vrijwilligers. We bieden ook vormingen aan, bijvoorbeeld over dementie of het hanteren van een rolstoel. Elke vrijwilliger heeft zowat z’n taak in onze ploeg. We weten namelijk dat vrijwilligerswerk best vertrekt vanuit je eigen interesse. Heb je eerder zin om te helpen in ons restaurant en cafetaria, of help je graag bij uitstappen? Laat het ons weten!

Heb je interesse?

Heel fijn! Kom gerust eens langs bij woonzorgcentrum Edouard Remy, Andreas Vesaliusstraat 10/1 in Leuven, bel 016 24 84 20 of mail naar edouardremy@zorgleuven.be. We zoeken samen naar een leuke vrijwilligersuitdaging voor jou.